Itt a képzelőerő,a fantázia ereje mutatkozik meg!Remélem a történetem felkelti az érdeklődéseteket :D Mindig lesznek szavazások,mert csak akkor folytatom ha Ti is akarjátok.......Kérlek írjatok megjegyzéseket..és véleményeket!Alíz már vár benneteket,hogy elmesélje fantasztikus történetét!A varázslat kapui megnyíltak!

2011. április 14., csütörtök

Alíz! (6.rész)

 A barlang előtt voltunk bekiáltottam Moon-nak hogy itt a reggeli de Moon nem válaszolt..
-Hol van Moon??-kiáltottam.... 
-Hogy néz ki?-kérdezte kicsit aggódva de próbálta leplezni.Ott álltunk ketten a barlang szája előtt és tehetetlenek voltunk...Nagyon aggódtam megint felkiáltottam..
-Moon merre vagy?-már nagyon féltem hogy baja esett..
-Fekete és az orránál meg a jobb fülénél fehéres-válaszoltam..de egy másodperc múlva megláttam őt vicsorogva ugrott ki a bokrok közül...Shadow-ra támadt. Ő egy gyors mozdulattal elkapta a szájával,de úgy hogy ne sérüljön meg.
-ooo Moon,már aggódtam,ő barát-mondtam neki majd megnyaltam a pofiját.
-Aggódtál?Értem?-válaszolt kérdéssel és abbahagyta a vicsorgást és cuki szemmel kezdett nézni.
-Igen érted te zizi-nevettem..majd Shadowra néztem aki még mindig a szájában fogta a kölyköt.Shadow lerakta Moon-t ,majd illedelmesen bemutatkozott.
-Szia Shadow vagyok-mosolygott az előtte csücsülő kölyökre.
-Én Moon vagyok-válaszolta majd megkordult a gyomra.Ő vicces arckifejezéssel a hasához kapott mintha a száját takarta volna el.
-Gyere hoztunk enni-nevettem majd megragadtam a szarvas borjút és becipeltem.Moon bejött utánam majd Shadow becipelte a barlang szája után kb 1 méterre és leült..
-Nyugodtan gyere be,a vendégünk vagy-mosolyogtam rá majd megfordultam és Moon-hoz toltam a borjút.Shadow behozta teljesen a szarvast majd leült mellé és megvárta míg én odamegyek.Kecses mozdulattal odaléptem majd jó étvágyat kívántam.Ő megvárta míg beleharapok,természetesen Moon már majdnem betermelte az egész borjút.Beleharaptam a combjába a szarvasnak,Shadow illedelmesen a másik részéből kezdett enni.Egy fél óra alatt meg is reggeliztünk..bár már kb 10 óra volt..Én kivittem a csontokat,majd visszamentem.
-Moon jössz a patakhoz?Megmutatom hogy hogy kell halat fogni-mosolyogtam rá.
-Reeendbeeen!-hangzott az energikus válasz,majd boldog ugrándozással pattogott ki a barlangból.
-Veletek tartok ha nem gond-mondta Shadow felém fordulva.Én bolíntottam hogy nyugodtan.Már nem voltunk messze a pataktól...de hirtelen neszt halottunk...Megfeszültem és a kölyök fölé álltam..a bokrok megrezzentek..és egy..egy.....nyúl ugrándozott ki a homályból,de mikor megpillantott minket rögtön futásnak eredt.Felnevettünk mert viccesnek találtuk hogy három farkas megrémül egy bolyhos nyuszitól. Tovább mentünk,pár perc múlva már a pataknál voltunk.Megint neszt hallottunk Moon nevetve ugrált oda.
-Gyere elő nyuszika!-nevette majd odaugrált.De mikor beugrott a bokorba,mintha egy falnak ugrott volna visszapattant...Egy nagy Vörös farkas lépett ki gonosz mosollyal,Blood volt az.Odaszaladtam és Moon fölé álltam...
-Tűnj el te féreg!-morogtam rá..Majd biccentettem a kölyöknek hogy húzodjon hátrább.Ő fogta az adást mögém szaladt de nem közvetlenül a hátam mögött volt hanem legalább 5 méterre.
-áhh édes szerelmem-mondta beképzelt mosollyal...Majd megakart csókolni,de én lekevertem neki egy pofont.
-Én neked max a halálod vagyok-válaszoltam még mindig morogva majd megint fénylett a szemem.A karmaim megnőttek és a szemfogam is de a testem sem maradt kicsi..majdnem akkora voltam mint Blood.
-Hmm fejlődsz Cica-nyalta meg a száját majd Shadow-ra nézett aki támadópózban volt és hangosan morgott...
-Tűnj el Blood-morgott rá.Én pár percig tudtam csak fent tartani az erőt,majd visszaváltoztam és elterültem.Moon oda akart hozzám szaladni de Shadow visszafogta.Blood megnyalta a szája szélét és kezdett felém jönni.De Shadow amint látta a vörös szándékát odaugrott és pofán verte,majd fölém tornyosulva állt hogy testével védjen.
-Mit merészelsz te korcs,ő az enyém-mondta gonoszul majd lekevert egyet Shadow-nak.Moon csak a háttérben figyelt.
-Hozzá ne merj nyúlni,pont nem egy ilyen szörnyre vágyik mint te-válaszolta agresszívan.
-Én vagyok a szörny?Akkor te mi vagy?Ő tán tudja?-bökött a fejével felém...Shadow arca egy percre komorrá vált majd felnézett lángoló szemekkel és hangosan felmordult.
-Majd megtudja!Most pedig húzz el innen Blood-mondta még agresszívabban és megint megütötte.
-Úgyis az enyém lesz,nem tehetsz ez ellen semmit-nevetett majd nekiugrott...a nyakát harapta.Shadow felnyögött majd egy csavaros mozdulattal már ő fogta Blood nyakát,egy erőteljes mozdulattal elrepítette.Megrázta magát és utána szaladt.
-Menjetek vissza a barlangba!Siessetek!-kiáltotta majd eltűnt a fák között.Moon odaszaladt hozzám.
-Alíz kelj fel mennünk kell-nyüszítette majd elkezdett az orrával böködni.
-Megyek-mondtam gyenge hanggal majd felálltam.Elindultunk haza felé,én párszor megbotlottam   de nem akartam hogy Moon gyengének és törékenynek lásson.Kicsit tovább tartott az út,egy óra        alatt értünk haza.Bementem a barlangba és elfeküdtem,rögtön el  is aludtam,Moon odabújt mellém és "vigyázott" rám.                                                                                                                                    
(Folytatjuk)
Álmodtam..Egy erdőben jártam amit sötétség és köd borított...
-Van itt valaki?-kérdeztem hangosan.