Itt a képzelőerő,a fantázia ereje mutatkozik meg!Remélem a történetem felkelti az érdeklődéseteket :D Mindig lesznek szavazások,mert csak akkor folytatom ha Ti is akarjátok.......Kérlek írjatok megjegyzéseket..és véleményeket!Alíz már vár benneteket,hogy elmesélje fantasztikus történetét!A varázslat kapui megnyíltak!

2011. április 20., szerda

Alíz! (8.rész)

(Folytatás)
-Jó reggelt-mosolygott Shadow-Hogy aludtál?-kérdezte..
-Jól köszi-válaszoltam-Köszönöm a reggelit-tettem hozzá..majd Moon-ra néztem mosolyogva de hirtelen felkaptam a fejem mert sok madarat láttunk elszállni egy pár méterre lévő fától..
-Jön valaki-morgott Moon,majd Shadowra nézet komoly arckifejezéssel. 
 Meg meremedve néztünk a hang irányába..De nem jött senki és semmi...Megnyugodtunk...
-Elmehetnénk úszni-mosolyogtam...kedvem támadt egy kis pancsihoz gondoltam magamban...
-Rendben-mondták egyszerre a fiúk..majd pár perc múlva elindultunk a tó felé ami csak 30 percnyi sétára volt tőlünk...Moon ugrándozva dúdolt egy dalt..majd elkezdte énekelni is..
-A Holdra nézz,s mesél neked!Szép holdas éj mesélj nekem!Mi az a szerelem?Erről mesélj szép holdas éj!-ugrándozott közben és Shadow-ra néztem és fölnevettem..ő is nevetett..odaértünk a folyópartra...Moon a víz fölé hajolt én oda settenkettem mögé és belelöktem..majd megint nevetni kezdtem...De visszakaptam az egészet mert engem meg Shadow lökött be..majd ő is beugrott...elkezdtem a kölyköt kergetni ő nevetve úszott el előlem..
-Imádok úszni-jelentettem ki...Moon és Shadow mellém úsztak..
-Én is főleg ha még játszhatok is valakivel-nevetett Moon..
-Én mostantól szeretek-mosolygott..de érezte hogy még nem nagyon bízom benne...Kikecmeregtem a vízből és elfeküdtem a parton a friss zöld fűben..Moon még bent úszkált de Shadow is kijött napozni..2 óra múlva hazaindultunk..de tettünk egy kis kerülőt hogy kiránduljunk is egy picit..Moon elkezdett egy pockot kergetni...mi összenéztünk és ilyen "Kölykök" arckifejezést vágtunk...Már láttunk hogy fárad szegény ezért hazaindultunk Moon rögtön el is dőlt és álomba merült..mi is elfeküdtünk...pár perc múlva mindannyian aludtunk...de én az este közepén felkeltem és kimentem a barlang el..
(Folytatjuk)
A fehér bundámon vidám táncot járt a Hold fény,szinte szikráztam...leültem és felnéztem..a kék szememben gyönyörűen tükröződött a hold..Hátra néztem mert halottam hogy jön valaki..
-Látom tetszik a hold-mondta Shadow kedvesen és leült mellém...
-igen-válaszoltam kicsit zavarban.-És neked tetszik?-kérdeztem tőle mosolyogva és ránéztem..