Itt a képzelőerő,a fantázia ereje mutatkozik meg!Remélem a történetem felkelti az érdeklődéseteket :D Mindig lesznek szavazások,mert csak akkor folytatom ha Ti is akarjátok.......Kérlek írjatok megjegyzéseket..és véleményeket!Alíz már vár benneteket,hogy elmesélje fantasztikus történetét!A varázslat kapui megnyíltak!

2011. április 17., vasárnap

Alíz! (7.rész)

(Folytatás)
Álmodtam..Egy erdőben jártam amit sötétség és köd borított...
-Van itt valaki?-kérdeztem hangosan.
Elkezdtem félni...megreccsent egy ág mögöttem..rohanni kezdtem,rettegés teli szemmel néztem hátra..nem láttam senkit.De beleütköztem valamibe vagy valakibe...egy farkas volt az...alig ismertem föl hogy farkas,véres volt és tépett...mikor felnézem mindenhol volt valaki...könnybe lábadt szemmel és óvatos léptekkel...egy percig becsuktam a szemem és megemlékeztem rájuk..de mikor kinyitottam a szemem két kölyök szaladt felém..
-Héé kölyök!Hol vagyok?Mi történt?-kiáltottam az egyiknek oda ..de mintha nem léteznék átfutottak rajtam..mintha szellem lennék...az egyik kislány a másik kisfiú volt..halálra voltak rémülve...
-Fuss Akela jön Alíz!-kiáltott a társának a lány farkas...láttam hogy hátranéznek én is arra fele néztem amerre ők...Megláttam egy nagy fehér bundájú farkast..kb 5x nagyobb volt nálam..sőt 10x inkább..nagy agyari voltak és óriás karmai...nagy vörös szemek amik halált,kínt és könyörtelenséget sugároztak..Félelmetes volt,mögötte jött két kicsit kisebb fekete farkas...biztos a testőrei...gondoltam magamban..Ki lehet ez a farkas?..közel voltak hozzám...Nem lehet hogy én ő vagyok...csak van rajtam kívül még egy Alíz!..sokkolt engem a látvány és a gondolat menetem..de mikor már majdnem egy méterre  volt tőlem akkor bizonyosult bennem hogy tényleg én vagyok az a szörny..ekkor hirtelen minden köd borított be és halottam a két kölyök segélykérő üvöltését...
-Neeeee elég legyen!Nem akarom!Legyen vége!-kiáltottam összeroskadva...majd hirtelen felébredtem..Kinyitottam egy másodperc alatt a szemem és felugrottam..ziháltam...
-Nyugi Alíz!Nincs semmi baj!-ugrott oda mellém Moon...és megnyalta az arcom majd Shado-ot láttam meg..
-Ne aggódj..itt vagyunk...mit álmodtál?-kérdezte nyugodt hanggal és békés tekintettel..éreztem ahogy lenyugodom és abbahagyom a zihálást..kezdek megbékélni..
-Hullák,kölykök,Én..gonosz-csak ezeket tudtam kinyögni...mást nem..Sokkor kaptam...
-Semmi baj,aludj kicsit-tette rám a mancsát Shado és finoman lenyomott a földre...én ahogy vízszintben voltam rögtön álomba zuhantam..bár már késő este volt..halottam hogy Moon és Shadow még mindig nem alszik..fél álomban voltam amikor beszélgetést halottam..
-Meggyógyul?Mi lesz vele?-kérdeztem Moon  aggódó hanggal...
-Ne aggódj,még új az ereje ezért viseli meg ennyire,és ez nem betegség,hamarosan megtanulja kezelni az erejét,de azért elmegyünk a Nagy Bölcs-höz-felelte Shadow..majd lefeküdt a közelembe..és mondtam a kölyöknek hogy neki is ideje aludnia...Napfény szűrődött be az ablakon..nagy nehezen kinyitottam a szemem és felnézem..egy kupac nyúl feküdt mellettem..felültem és megettem párat majd kisétáltam a barlangból.Moon kint játszott egy egérrel..Shadow a barlang melletti kis szirten feküdt és nézelődött..
-Jó reggelt-köszöntöttem őket..Ők mosolyogva rám néztek,Moon elengedte az egeret és deugrált hozzám.Shadow leugrott a mini szirtről és hozzám lépett...
-Inkább jó délutánt-nevetett Moon és megnyalta az arcom..
(Folytatjuk)
-Jó reggelt-mosolygott Shadow-Hogy aludtál?-kérdezte..
-Jól köszi-válaszoltam-Köszönöm a reggelit-tettem hozzá..majd Moon-ra néztem mosolyogva de hirtelen felkaptam a fejem mert sok madarat láttunk elszállni egy pár méterre lévő fától..
-Jön valaki-morgott Moon,majd Shadowra nézett